Geocons Trading

Societatea Comerciala GEOCONS TRADING S.R.L. are ca principal obiect de activitate distributia, consultanta tehnica si executia lucrarilor ingineresti cu utilizarea materialelor geosintetice – geomembrane, geotextile tesute si netesute, geogrile, geocompozite bentonitice, geocelule prefabricate, conducte de drenaj, geocompozite pentru control erozional si drenaj, saci container.

Preocuparile privind protectia mediului in general si cele de depozitare a deseurilor in special, demararea programului de reabilitare a drumurilor nationale si construirea de noi autostrazi recomanda utilizarea cu bune rezultate tehnico-economice a materialelor geosintetice.

De asemenea, societatea noastra detine echipamentele specializate pentru punerea in opera a geomembranelor (aparate de sudura prin contact termic, sudura cu adaos de material, echipamente de testare si verificare a imbinarilor, care se realizeaza in proportie de 100 %), cat si personal calificat in executia acestor tipuri de lucrari.

Specialistii companiei noastre, alaturi de tehnicienii firmelor producatoare pot oferi solutii tehnice privind proiectarea si punerea in opera a acestor materiale.